Συστήματα Βυθιζόμενων Κάδων

Τα σημεία όπου γίνεται η συλλογή απορριμμάτων, είναι συνήθως μία πηγή ενόχλησης και για τους κατοίκους και  για τους υπευθύνους του Δήμου. Οι κατοικίες και κυρίως αυτές που βρίσκονται κοντά σε αυτά τα σημεία, αντιμετωπίζουν τον θόρυβο και την αντιαισθητική και απεχθή θέα.

 

Εντούτοις, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις: Το σύστημα βυθιζόμενου κάδου  , προσφέρει μικρά, διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων, αντίθετα με τα μεγάλα ογκώδη υπάρχοντα συστήματα. Χωρίς θόρυβο, οσμές, όλα γίνονται υπόγεια και προσδίδει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.    Η   γνωστή σε όλη την Γερμανία και στην Ευρώπη γενικά μέθοδος,  "ανακάλυψε την ιδέα του βυθιζόμενου συστήματος" πολλά χρόνια πριν, επενδύοντας σε ευρύ φάσμα ειδικών με αποτέλεσμα να κρατά την κυρίαρχη θέση στον τομέα αυτό.

 

Υπάρχει μία επιλογή προϊόντων που μπορούν να υιοθετηθούν αρμονικά σε συγκεκριμένα σημεία και να ενσωματωθούν για να δώσουν την καλαισθησία στην όψη της πόλης – γεγονός που ευχαριστεί τους σχεδιαστές πόλεων, αρχιτέκτονες, αλλά κυρίως, τους κατοίκους. Τα υπάρχοντα σημεία συλλογής απορριμμάτων, που προσδίδουν μία ακαλαίσθητη και πολύ δυσάρεστη όψη μπορούν να μετατραπούν σε μία πολύ ευχάριστη, υγιεινή και καλαίσθητη εικόνα.

 

 

 

 

 

Tο μέλλον βρίσκεται στο υπέδαφος

 

Για ευχάριστο περιβάλλον που ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε περιοχής, το σύστημα των βυθιζόμενων κάδων, προσφέρει μία καλύτερη λύση – χωρίς καμία αμφιβολία. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός  από τους ειδικούς σχεδιασμών πόλεων, για να έχουμε το ανάλογο χωροταξικό αποτέλεσμα.

 

Τώρα, οι Δήμοι έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μία νοικοκυρεμένη και αθόρυβη συλλογή απορριμμάτων, σημεία για ανακύκλωση υλικών και άλλων ειδών απορρίμματα. Το αποτέλεσμα; Ικανοποιημένοι κάτοικοι. Εδώ το μέλλον έχει ήδη αρχίσει και ανοίγει νέους ορίζοντες. Η υψηλή ποιότητα, ο σχεδιασμός πόλεως για τα απορρίμματα, αρχίζει εδώ.

 

 

 

 

 

Απαλλαγή από απορρίμματα;  Πολύ απλό                                                                      

                        

Η συλλογή απορριμμάτων με το βυθιζόμενο  σύστημα δεν διαφέρει από  τον συνήθη τρόπο αποκομιδής.

Μπορεί να γίνει μόνο με έναν μόνο άνθρωπο.

Ο κάδος ο οποίος συλλέγει ποσότητα πάνω από 5 κυβικά μέτρα, συνδέεται με έναν γάντζο, ανυψώνεται στην επιφάνεια και αδειάζει – γρήγορα, καθαρά και χωρίς κίνδυνο – μία ασφαλής πλατφόρμα φροντίζει γι’ αυτό.

 

                                        

 

 

 

Εναλλακτικές λύσεις εγκατάστασης

 

Ανάλογα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να διαλέξτε μία λύση από ατσάλι, γαλβανισμένο εν θερμώ  ή μία κατασκευή από μπετό, βασικά στοιχεία   για το βυθιζόμενο σύστημα.                             

 

 

Απλό. Ευέλικτο

 

Το στέλεχος, σώμα του συστήματος   είναι πολλαπλών λειτουργικών χρήσεων.  Εξωτερικά, μικρό, αθόρυβο.  Εύκολο στην χρήση. Εσωτερικά, τεράστιο, ευέλικτο, ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκες σας.

 

Οι δυνατότητες του συστήματος  συντελούν στην  ευελιξία, λειτουργικότητα και ασφάλεια.

 

Ευελιξία. Η δυνατότητα του συστήματος αλλάζει, ταιριάζει, προσαρμόζεται σε ανεξάρτητα είδη συλλογής απορριμμάτων, όπως για παράδειγμα υλικά προς ανακύκλωση (γυαλί – χαρτί), ή άλλα  κατάλοιπα (σακούλες απορριμμάτων άνω το 80 λίτρων). 

Ο πελάτης ενημερώνεται για  τις πολλαπλές δυνατότητες του συγκεκριμένου συστήματος.

 

Εάν τα οικιακά απορρίμματα τοποθετούνται σε ξεχωριστές σακούλες, το κυρίως σώμα (στέλεχος) μπορεί να διατεθεί με ειδική μορφή: με αναγνώριση και υπολογισμό κόστους. Μέσω ενός τσιπ ή ενός αναμεταδότη, τα απορρίμματα ζυγίζονται ή υπολογίζονται και αναλύονται μέσω ενός αναγνώστη ή μέσω τηλεχειρισμού (GSM).


 

Προσφέρει ασφάλεια και είναι απαραβίαστο. Η εσωτερική υποδοχή για τα απορρίμματα ανοίγει μόνο, εάν το εξωτερικό πορτάκι είναι κλειδωμένο και ασφαλισμένο.

Ασφαλές αποτέλεσμα για την προστασία των παιδιών.

 

               

 

 

Η λειτουργικότητα είναι αυτή που μετράει

 

Όλες οι λειτουργίες των εξωτερικών στελεχών  για την συλλογή ανακυκλωσίμων υλικών είναι σωστά – ακριβή και προσιτά στους χρήστες. Τα υλικά συσσωρεύονται στους βυθιζόμενους κάδους μέσω των στελεχών που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο. Το ύψος είναι ιδανικό για μεγάλους ανθρώπους, παιδιά, για άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ. Χωρίς να παρενοχλεί και να δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία. Δεν υπάρχει πιθανότητα, όσον αφορά στο βυθιζόμενο σύστημα να μπλοκαριστεί ή να δημιουργήσει πρόβλημα θορύβου στους χρήστες ή στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό εμποδίζεται από τα μεγάλα πτερύγια τα οποία εξασφαλίζουν την πληρότητα του κάδου. Η εργονομία του κάδου είναι τέτοια ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε γωνίες. Ο νέος σχεδιασμός του συστήματος αυτού, για τα προς ανακύκλωση υλικά, δημιουργεί έναν συνδυασμό αισθητικής και περιβαλλοντικής προστασίας.

 

                                                                                                                                                                                                                                                     

       

 Κανένα πρόβλημα για τους ανθρώπους της καθαριότητας.

 

Το βυθιζόμενο σύστημα αναρτάται εύκολα . Ο γάντζος δεν είναι ορατός, αλλά για εύκολη φορτοεκφόρτωση μπορεί να τοποθετηθεί και εξωτερικά. Υπάρχει δυνατότητα μεταξύ 3 εναλλακτικών συστημάτων, όλα ευκολόχρηστα, όλα συμβατά για φορτοεκφόρτωση, όλα συμβατά με τα στάνταρ συστήματα και όλα μπορούν να λειτουργήσουν από την καμπίνα οδήγησης:


   1-, 2- ή 3- συστήματα αγκίστρωσης

   Σύστημα Kinshofer-Mushroom

   Πατέντα Grumbach συστήματος

 

                       


Προς αποφυγή ατυχημάτων, μία ασφαλής πλατφόρμα (ικανότητας πάνω των 100 κιλών) αυτόματα οδηγείται στο επίπεδο του πεζοδρομίου με το βυθιζόμενο κάδο. Το αποτέλεσμα είναι η ασφαλής κάλυψη του ανοίγματος κατά την διάρκεια που ο κάδος αδειάζει.

 

 

 

 

 

Μία εικόνα που ταιριάζει οπουδήποτε.

 

Τελικά, η συλλογή των απορριμμάτων γίνεται πιο ευχάριστη με καλαίσθητο αποτέλεσμα. Το σύστημα αυτό  υπερισχύει στην καλαισθησία από όλα τα άλλα υπάρχοντα συστήματα.

 

Επιπροσθέτως, η επιφάνεια του πεζοδρομίου μπορεί να βελτιωθεί με ποικιλία σχεδίων.

Διαθέσιμες δυνατότητες περιλαμβάνουν για παράδειγμα πάτωμα από πλακάκια, πέτρες κτλ.

 

 

 

 Σχεδόν αόρατοι

 Όπου κι αν βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων, σε μονοκατοικίες, σε πολυκατοικίες, σε εργοστάσια ή σε εστιατόρια, η σε δημόσιους χώρους, δεν είναι ποτέ σε καλή θέση και ποτέ δεν διαθέτουν καλό παρουσιαστικό. Ας μην ξεχάσουμε και την καλοκαιρινή περίοδο όπου η έντονη μυρωδιά προσελκύει  έντομα και ζώα.

Όλα αυτά σε πολλές περιπτώσεις τα δεχόμαστε γιατί κανείς δεν θέλει να έχει μεγάλη απόσταση από το κάδο.

Μα γίνεται κι αλλιώς.

 

Με το σύστημα των «βυθιζόμενων κάδων»  UNF   ανήκουν όλα αυτά στο παρελθόν.Με το σύστημα αυτό απλά και διακριτικά, εξαφανίζονται οι κάδοι κάτω από το έδαφος.

Ένα μοτέρ μεγάλης απόδοσης, ανεβάζει και κατεβάζει γρήγορα και εύκολα, κάθε φορά που θέλετε να πετάξετε τα σκουπίδια σας ή όταν θέλετε ν’ αδειάσει ο κάδος. Μια απλή, πρακτική και σίγουρη λύση.

Μπορείτε να εξοπλίσετε το σύστημα και με διάφορα δοχεία υποδοχής απορριμμάτων, στην περίπτωση αυτή μπορείτε να προσθέσετε και τον έλεγχο απορριμμάτων που επιτρέπει ποσοτικό λογαριασμό σε π.χ. ενοικιαζόμενους.

 

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε στην διάθεσή σας για να οργανώσετε το καλύτερο σύστημα για τις ανάγκες που έχετε.

Το επίπεδο πάτωμα του συστήματος διαμορφώνεται ανάλογα με το περιβάλλον.Τελικά μία λύση όπου κερδίζεται χώρος.


 

Ευέλικτη χωρητικότητα:

       Ο υποδαπέδιος ανελκυστήρας για τους κάδους απορριμμάτων υπάρχει σε διάφορες διαστάσεις, έτσι και ο κάδος των 240 λίτρων, όπως  αυτός των 1100 λίτρων, βρίσκουν αρκετό χώρο.

      Πάντα κλειστό με ασφάλεια. Το ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής απόδοσης, ανεβάζει γρήγορα και εύκολα τους κάδους. Στο ανέβασμα κλείνει και το δάπεδο του ανελκυστήρα, οπότε δεν μένει ποτέ ανοικτό άνοιγμα.

     Εύκολο πέταμα. Το σύστημα αυτό μπορεί να δεχθεί και κάδο υποδοχής απορριμμάτων, έτσι απλοποιείται το πέταμα των σκουπιδιών ακόμα περισσότερο.

      Για να αποφύγετε την χρήση του κάδου σας από άλλους, μπορούμε να προσθέσουμε και τον έλεγχο ποσοτήτων και φυσικά μπορεί να γίνει ενημέρωση λογαριασμού στους ενοικιαζόμενους.                    


                        


Τα προτερήματα με μια ματιά.


       Ελκυστική και καθαρή διαμόρφωση του χώρου

       Καμία ενόχληση από μυρωδιές κτλ.

       Ασφαλές και γρήγορο ανέβασμα και κατέβασμα

       Ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής αντοχής και απόδοσης

       Προστασία από ξένους